Huomenna mennyt jo viikko haastattelusta, eli pitkän matikkani mukaan odottelua jäljellä vielä 1-2 viikkoa odottelua, ennen kuin saan tietää hyväksyttiinko mut vai nou. Aika menee aina kauhian hitaasti kun odottelee jotain, pitäisi keksiä jotain tekemistä ja ajatella jotain iihan muuta. Tällä viikolla oli onneksi hiihtoloma ja ajatukset sai hyvin pidettyä poissa kaikista vaihtarijutuista kun oli kavereiden kanssa! En muista milloin olisin oikeasti nähnyt kavereita niin paljon kuin tämän viikon aikana, kouluviikoilla aika menee aina koulussa istumiseen ja sen jälkeen läksyjen tekemiseen..

Kesätöitäkin olen ehtinyt jo vähän kattelemaan, hakemukset on pistetty tosin vasta YLElle ja Kelalle. Kelalla palkka olis ihan mukava ja työ just sellasta mitä tahtoisinkin tehdä, toivon todella että sinne pääsisin. Pitää nyt koittaa hakea mahdollisimman moneen paikkaan, että olis sitte koko kesäksi duunia ja sais paaaaljon rahaa säästöön vaihtovuotta varten ; )

Pistetään vielä vähän piristystä kuvattomaan blogiin; kortti joka tullut joskus YFU:n hakupaketin mukana, koristaa nykyään vaatekaapin ovea muiden korttien seurana.